Kako rezervirati?


U osnovi postoje dva, odnosno tri načina rezervacije broda. Ukoliko niste sigurni što želite ili vam je ovo prvi put da iznajmljujete brod, možda je najjedostavnije da nam pošaljete mail sa svim podacima koji su vam poznati. To u svakom slučaju mora biti broj osoba koje će biti na brodu, mjesto polaska, željeni period i eventualno neke vaše napomene. Mi ćemo vas kontaktirati i u dogovoru s vama pronaći odgovarajući brod.

U trenutku kad nam potvrdite rezervaciju, potrebno je uplatiti 50 % od cijene najma, dok ostatak iznosa treba podmiriti najkasnije 4 tjedna prije ukrcaja.

Pored osnovne usluge rezervacije broda, možemo vam ponuditi i organizaciju transfera, eventualnu dodatnu opremu, skipera ili hostesu i slično. Skiper je obavezan ukoliko niste kvalificirani za upravljanje plovilom, odnosno ukoliko ne posjedujete valjanu nautičku i VHF dozvolu.

Ukoliko znate koji brod želite, na našem pretraživaču možete pronaći bazu u kojoj se može iznajmiti, te nam poslati točan upit za određeni brod i period. Nakon toga naravno, slijedi ista procedura. Osim toga na našim stranicama nudimo vam i mogućnost on-line rezervacije.

Rent a rib
HTZ
Weather forecast
Marina Dalmacija
eZadar
Green sail
ESIF Financijski instrumenti

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".

Safe stay in Croatia
Yacht pool
Yacht pool
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.
Slažem se.