Informacije o bazi

Hvala vam što ste odabrali "Navigo" za vaš odmor, iskreno se nadamo da ćete biti zadovoljni našom uslugom.

Naša baza se nalazi u D-Marin, Marina Dalmacija, u prirodnoj uvali između Bibinja i Sukošana. Lokacija je idealna - samo 7 km južno od Zadra, kulturnog, gospodarskog i turističkog središta Sjeverne Dalmacije. Centralni položaj na hrvatskoj obali savršeno je polazište jer odavde možete ploviti prema sjevernim otocima, odabrati južnu rutu ili samo opušteno jedriti prekrasnim zadarskim arhipelagom istražujući veličanstvene skrivene uvale.

D-Marina Dalmacija je najveća marina na cijelom Jadranu, a u proteklih nekoliko godina u nju se dosta uložilo; nova zgrada recepcije, restoran s lounge barom i pultajući separei na moru, novi sanitarni čvor, lijepa plaža ...

Zračna luka Zadar je udaljena samo 15 minuta vožnje od marine, a zračna luka Split udaljena je otprilike 1,5 h. Naravno, ako trebate transfer, javite nam i mi ćemo ga organizirati za vas. Ukoliko dolazite automobilom, marina nudi veliki parking po cijeni od 45 kn / dan po automobilu.

U Marini se također nalazi mala trgovina, dok ćete veći supermarket naći u blizini, desetak minuta lagane šetnje. Obe trgovine otvorene su svakim danom od 7 do 22 sata. Naravno, ako Vam kupovina stvara stres, možemo vam poslati popis namirnica i vaša narudžba će vas čekati na brodu.

Naš ured lako je vrlo jednostavno za naći - nalazi se između gata 1 i 2, blizu benzinske pumpe. Molimo da po dolasku u marinu prvo dođete k nama, a mi ćemo vam potom dati sve daljnje informacije i rado odgovoriti na sva vaša pitanja.

Naši brodovi su opremljeni i održavani u skladu s najvišim standardima, dok je iskusno osoblje uvijek spremno pružiti jasnu i cjelovitu primopredaju broda. Naravno, ako i nakon toga smatrate da vam neki dio opreme ili bitna informacija nedostaju, slobodno nam se obratite i dat ćemo sve od sebe da ispunimo vaš zahtjev.

VAŽNO: Detaljan i razumljiv primopredaja i potpun pregled broda prije isplovljavanja učinit će vaš odmor sigurnijim i ugodnijim. Slobodno nam se obratite za bilo kakvu dodanu informaciju ili opremu koju želite imati na brodu. Tu smo kako bi vam pružili sve što je u našoj mogućnosti i u razumnom roku.

KORISNE INFORMACIJE:

Direktor Josip Stipčević i Vali Stipčević dostupni su na broj +385 98 820 202 za sva Vaša pitanja i eventualne probleme.
Naš voditelj baze, Miljenko Kero +385 99 213 75 90, dostupan je 24/7 ukoliko trebate pomoć na moru za vrijeme vaše plovidbe.

Obavezno provjerite: ili imajte na umu:

  • Da ste na brod ponijeli sve potrebne dokumente (osobna iskaznica/putovnica, skiperska dozvola i VHF dozvola)
  • Da ste poslali popis putnika (crew lista) barem 7 dana prije čartera. To će ubrzati primopredajnu proceduru u uredu.

Vidimo se uskoro!

Navigo Yacht Charter, main office Zadar, Croatia, family company, rent vessels, catamarans, motor yachts, wide range boat, yachts, Benetau, Jenneau, Bavaria, Elan

Glavni ured

   Navigo Yacht Charter
   Nad. Vicka Zmajevića 12
   23000 Zadar - Croatia

 +385 1 6602825
 +385 23 213330
 +385 98 332637
 +385 98 820202
 info@navigo.hr

Marina Dalmacija Sukošan, base office, yachts, sailing yachts, motor yachts, catamarans, additional equipment, cd player, autopilot, gps, navigo yacht charter, zadar

Ured u bazi

   Navigo Yacht Charter
   Marina Dalmacija gat br. 1
   23206 Bibinje-Sukošan

 +385 99 2137590
 info@navigo.hr

* Pročitao sam i upozat sam sa Politikom privatnosti.
 

Navigo Yacht Charter

Navigo Yacht Charter je obiteljska tvrtka utemeljena 1996 godine. Počevši sa samo nekoliko brodova, u proteklih nekoliko godina narasli smo do respektabilne i dobro organizirane tvrtke.
 
Rent a rib
HTZ
Weather forecast
Marina Dalmacija
eZadar
Green sail
ESIF Financijski instrumenti

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".

Safe stay in Croatia
Yacht pool
Yacht pool
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.
Slažem se.