Preporučene rute


Ovdje ćete pronaći prijedloge ruta za jedrenje. Želimo vam pokazati neke zanimljive destinacije, ali ne zaboravite da je bez obzira na naše sugestije, najbolje uvijek jedriti „onako kako vitar puše“. Dopustite našim ljepotama da vas iznenade

Sjeverna Ruta, 1 tjedan

Krenete li iz naše baze u Sukošanu 8NN milja prema sjeveru, iza prolaza Veliki Ždrelac naći ćete Muline-malo mjesto na sjeverozapadnom dijelu otoka Ugljana. Muline su dobro zaštićene od južnog i istočnog vjetra i nude odlično sidrište sa pješčanim dnom i bovama. Možete se vezati i na mulu koji ima 5-6 vezova i nešto pojesti u restoranu s domaćom hranom.

Južna Ruta, 1 tjedan

Predlažemo da dignete jedra i u rano nedjeljno jutro zaplovite prema jugu. Nakon nekoliko sati jedrenja stanite na kupanje, sunčanje i ronjenje na južnoj strani otoka Vrgada nedaleko od Biograda.

Preporučena dvotjedna ruta

Krenite iz Sukošana prema sjevernom rtu otoka Ugljana. Prespavajte u Zadru ili sjevernom dijelu Ugljana; Muline je lijepo mjesto za noćenje.

Nastavite do Molata - možete ostati u mjestu ako trebate namirnice ili odite u Brgulje, uzmite bovu ili bacite sidro i uživajte u miru i tišini.

Rent a rib
HTZ
Weather forecast
Marina Dalmacija
eZadar
Green sail
ESIF Financijski instrumenti

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".

Safe stay in Croatia
Yacht pool
Yacht pool
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.
Slažem se.